IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 27 martie 2013

Domnul Prim - ministru Victor Ponta la RTV

Intre min. 23.46 si min. 25.46: 

 

Preluare: http://media.rtv.net/emisiuni/editie-speciala

2 comentarii:

  1. De o buna bucata de timp, atat Adriean Videanu cat si Emil Boc (mi-as fi dorit sincer sa nu(-mi) mai amintesc vreodata de ei!) il fac pe Victor Ponta mitoman. Sincer, mi-as fi dorit ca cei doi sa nu aiba dreptate, dar ce te faci cand junele politician face mai mult decat se cuvine pentru a convinge ca plagiatul si/sau mitomania nu sunt doar PO(A)NTA! Suna bine, domnule moderator!?

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. videanu si boc, in opozitie fiind, fiti sigur ca nu vor recunoaste nimic din ceea ce face actuala putere. De fapt asta si fac - denigreaza.
    2. Totusi, USL ne-a scapat de cateva din "binefacerile " pregatite de puterea portocalie - cas-ul retinut abuziv este in plin proces de restituire si a fost asezat la nivelul initial, restituirea "foloaselor necuvenite" nu a apucat sa se mai puna in practica, se studiaza problema masurilor reparatorii privind taierea pensiilor... Ei, aici îi baiul, se studiaza de prea multa vreme si nu se ajunge la nici un rezultat. Desigur, pentru asta trebuie sa le fim "recunoscatori din inima" obedientilor sefi ai ancmrr care alaturi de "juristul" c.a. s-au straduit din rasputeri sa puna cat mai multe piedici si sa incerce salvarea "mult iubitului si stimatului conducator" goprea. Pozitia acestuia in guvern ar putea fi o PO(A)NTA. Si asta ar suna cumva dar in nici un caz bine.
    3. Eu am postat acest clip, indicand si intervalul de timp, pentru ca un anumit cuvant folosit de dl. prim-ministru mi-a declansat "becul rosu" de avertizare. Dar despre asta intr-o postare viitoare, daca se va confirma previziunea mea. Pana atunci asteptam. Se spune ca pe campul de lupta, in perioada de asteptare nu se moare. Din pacate, in lupta noastra, in plina asteptare si fara a face nimic, multi dintre noi mor. Pur si simplu mor si nu le va mai putea face nimeni dreptate. Cel putin pe lumea asta...

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.